Ake trysky?
Ake trysky?Mam vw passat b5 1,9tdi Afn mam uz pripravene turbo 1749V s vnutornostami z VB ale mam dilemu ci davat trysky PP764 alebo Race520, ale na tie treba väcsiu hlavu v cerpadle a tu sa mi nechce davat su to znovu peniaze navyse tak poradte co bude vhodnejsie
![]()
Re: Ake trysky?ja by som dal na tvojom mieste PP 764...da sa s nimi ist do 190 hp cca...
Re: Ake trysky?taky bych dal PP 764 potenciál 520 nevyužiješ bez většího turba hlavy atd
![]()
Re: Ake trysky?
Přesně, navíc RACE při nižších ot nejsou uplně optimální, spotřeba je vyžší a kouřivost ve spodních půjde nahoru.
Re: Ake trysky?no jestli tam maš 15Okonovy turbo,tak klidně šupni race,cenově sou stejny a maji vetši potencial
![]()
Re: Ake trysky?pokud nechceš jít přes200kp dal bych PP764 to bohatě stačí.A jesi nemáš 12mm hlavu čerpadla tak není co řešit.Protože si myslím že bez hlavy potenciál RECE520 nevyužiješ.Já mám jak hlavu tak RACE i FMIC a stejně ty trisky neviužiju zatím.Chybí pořádné turbo.
Re: Ake trysky?Ok tak vam dakujem za odpovede pojdem do tych PP764 ked vravite ze do 190ps to nema zmysel davat race.
Return to Tuning TDi, PD a pod. Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: TomTDI a 0 návštevníků |