TDIfun píše:Toby myslim ze tady na foru je nekde graf kdy jsme chipnul oktu a majitel ji nechal odbrzdit na brzde v Praze u SRBY a bylo tak 109KW..tak a ted mi rekni jak je to mozne??? Je chip, nic vic....
Ten graf znám,764ky by tu 1kw přidaly
Na DP je graf, gde do takle číplé 81kw dal reša 764 a měla 114kw s 104kw to mě připadne ulítlí ale tech 110 kw de, asi by turbo vylíto véfukem po 5 min ve 200kmh ale to se mě netíká mám 6 bodů na fízlárně
Cau panove mam takovy problem mam vymlaceny ulozeni predniho tlumice a chtel bych vas poprosit o radu (navod )jak to rozdelat abych si to udelal sam (co vse povolit atd.) jedna se o seat leon 01 tdi ale asi to bude u vsech vozu podobne... predem diky
no na tom není v celku co k radění ...pokud teda myslíš horní uložení tlumiče v misce podběhu. nejdřív si zkontroluj tlumiče jestli je máš ok ...pokud ne tak je rovnou vyměníš a při tý příležitosti rovnou dáš nový horní uložení tj ,sada guma + ložisko . a co to obnáší ? prostě vyndat tlumič a pak mít stahovák na péra...
martex píše:joo a taky mě napadlo nemáš náhodou spíš v řiti svislák ?
Ty jsem uz menil a tim to neni i zadni ulozeni ramene pak uz by zbivalo jen stabilizator ale vypada v poho ale to ulozeni je nejake volnejsi oproti druhe strane tak to zkusim a uvidim
no a ja bych se chtěl zeptat mam golfa z motorem agr 66 ,mam tam trysky z 81kw octavky ..mam obtok turbo po repasi od reshe ,aale k věci ,,kamoš rozstřelil gIV gti 81kw ,a jestlipry chci mam si s toho něco vzit ...tak se ptám ? pomuže mi třeba k něčemu jeho řj ?? měl na něm turboVNT ,udajně to mělo i nejaky chip z německa ..ale asi bych musel předelat i to jeho turbo do mojeho ,ale pomohl bych si k něčemu ... no rozumite mi ,že ?
hornet píše:a jednotku motoru ?? s tou moji agr ,to pofacha normalně ,,??
to je jasne ze i ecu..
Tak chtělo by to doplnit alespoň roky výroby obou aut, u tý 81ky bude ještě stará jednotka když má VNT15ku a tak ještě co to máš ty, aby tam nebyla EDC15, to by tam pak bez úpravy elektriky nešla a musela by se ta tvoje flashnout. V ETCE píšou AGR se dával 97-06.