Turbo, intercooler, trysky??
Turbo, intercooler, trysky??tak co mam použít jako první? je mi jasný že postupem času všechno ale co je na začatek nejvýhonější investice?? mam toledo 1L 81 kw AFN zatim lehkej chip, kat off, egr off tak poradte díky za odpovědi
Re: Turbo, intercooler, trysky??Tak v první řadě podle mého uvážení bych to viděl na trysky,pak turbo ať ho má co krmit a pokud bys šel víc do výkonu,tak i coler,ale ani tak ho není na škodu
Re: Turbo, intercooler, trysky??chtěl sem na nějakou rozumnou hranici aby se nemusela měnit spojka protože ani nevim jakou tam dat aby ustala třeba v budoucnu i 200 hp aby mně spojka nevyšla dráž než auto
Re: Turbo, intercooler, trysky??Počkej, píšeš 200PS, tu už je poměrně velká úprava, při které se bude muset měnit vše, vč. spojky, hlavně vstřiky, pokud tam nyní dáš vstřiky Race, popř PP764 (jediné co mají potenciál 200PS) tak v kombinaci s tím tvím softem nespíš auto bude padat do nouzáku, popř. lehne turbo, takže první co bych nyní udělal je, že bych si ujasnil přesně cíl a pak to řešil.
Re: Turbo, intercooler, trysky??Ano,nejdřív tedy řekni kolik doopravdy chceš výkon. Jak píše kornout 200 hp vyžaduje velké úpravy,pač seriová spojka to stopro neudrží
Re: Turbo, intercooler, trysky??tak 200 koní je celkem vzdalenych protože to bude finančně naročnejší ted by mi stačilo poctivejch 160 - 170 PS tak poradte co pro získaní takovýho vykonu
Re: Turbo, intercooler, trysky??Spojka 100% lehne, takže pro začátek bych na tvoje svody dal VA turbo, k tomu vstřiky 764 (Novaditex umíme za solidní peníze) a pak sehnat jednohmotu z verze 66kW + VR6 přítlačák. Pak to celé nladit, každopádně počítej že po montáži vstřiků může nastat padání do nouzáku, pokud tam už budeš mít to VA turbo, tak tomu to už ale neuškodí.
Re: Turbo, intercooler, trysky??okey prosimtě a na kolik zhruba vyjde ta spojka nebo jinak celkově turbo, vstřiky spojka s prací??díky
Re: Turbo, intercooler, trysky??Turbo jeté z Passata 96kW seeneš do 5000kč + budeš potřebovat redukci na hadici, vstřiky nové 4200kč, spojka záleží jak to poscháníš, někoho vyjde na 8000kč, mě vyšla na 2000kč, to je těžký říct. Práce jak u koho. Dej si do Nicku bydliště ať víme kdo se toho má popř. chopit. Umíme severní čechy, Praha a Morava.
Re: Turbo, intercooler, trysky??je to tam jinak sem z mostu
Re: Turbo, intercooler, trysky??
Ne, až po softu. Turbo bych sehnal i s redukcí.
Re: Turbo, intercooler, trysky??ahoj dneska sem se bavil se znamym a řikal že by nebylo od věci když budu davat vstřiky a turbo koupit i 12 mm hlavu čerpadla akurat mi nejak nevysvětlil k čemu to je dobré tak se obracím na vás díky za odpovědi
Re: Turbo, intercooler, trysky??Na vykon 160-170hp 12mm netreba, staci seria.
Ak budes chce na 200hp uz to bude potrebne.
Return to Tuning TDi, PD a pod. Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: bh2 a 2 návštevníků |