Batistuta píše:OT. - rozvody u mě za 3050,- (originál INA kladky + zesílenej řemen Dayco ) a vodní pumpa je kvalitní Airtex 850,- ,ale seženeš i lacinější pumpu nějakou neznačkovou,jako starline atd. nebo samozřejmě i dražší. JInak sry,že jsem tak drzej,ale rád pomůžu,než aby koupil nějakej čínskej shit někde.JInak na té 66kw bude malá spojka,ta moc nevydrží ani přeobložená,bych řekl.
Tak řešíme spolu i spojku po sz,ale nahodím to sem,co si myslíte,já bych tipnul,že tam má malou 220mm a to by chtělo vyměnit,takže nejlevnější varianta asi použitá ATD nebo složit klasicky 1Z/VR6,co myslíte ? JInak by to chtělo podle VIN zjistit,jestli tam máš malou spojku nebo tu 228mm,ale pokud chceš nějak víc koní,tak stejně dáš jednu z těch dvou možností,co jsem psal nahoře a dvouhmotu vyhodíš.
Batistuta píše:Tak řešíme spolu i spojku po sz,ale nahodím to sem,co si myslíte,já bych tipnul,že tam má malou 220mm a to by chtělo vyměnit,takže nejlevnější varianta asi použitá ATD nebo složit klasicky 1Z/VR6,co myslíte ? JInak by to chtělo podle VIN zjistit,jestli tam máš malou spojku nebo tu 228mm,ale pokud chceš nějak víc koní,tak stejně dáš jednu z těch dvou možností,co jsem psal nahoře a dvouhmotu vyhodíš.
Přesně tak, musí vědět kam chce jít, pokud jen 520ky a soft, tak bych to jen přeobložil.
Já na ní v GIII jezdil běžně, občas jsem to prolil normální naftou. Nejhorší je nechat bionaftu dlouho v nádrži a pak dát obyč naftu. Chce to co nejdřív jí vyjezdit.
Megasasek píše:Tak jsem po vymene rozvodu. Na kolik me to vyjde Kornoute? Trysky a soft a co ja vim jeste.
dal bych 764ky a soft, to bude cca těch 150PS. Ceníkové ceny, vstřiky 4200kč (momentálně čekáme na dodávku) soft 5500kč + práce za přehození. Uděláme nějakou celkovou cenu, to se domluvíme v SZ, každopádně než se do toho začnu vrtat, chci udělat zkušební jízdu ve stávajícím stavu, zda vše maká OK, bez diagnostiky to dělat nebudu.