Moje představa je v názvu tématu Chtěl bych tady popsat co mám v plánu a o průběhu informovat bez tajností. Takže je to Golf 4 ajm r.v. 2000 dovoz Itálie s kilem na tacho-určitě poctivých zakoupen za 115 000 Kč začátkem září, protože audina zklamala cestou do Mimoně. Zatím mám jen čip-zadara nalejvačka od Ludvíka, filtr-ten velkej co jsem prodával a nikdo ho nechtěl-ten stál asi 3000 Kč-nepamatuju si přesně. Podvozek jsem dal výškovej Jom za 5900 Kč i s počtou, protože tam byli tlumiče Kayaba a ty nemám rád. Výfuk je Rámus-taktéž za půl darma, bez katu a tlumiče, od zadní nápravy k nárazníku 80 mm kvůli rambajzu-musím být slyšet z dálky přece Dále jsem namontoval nové těsnění pod hlavu-800 Kč, protože jsem měl v baňce pěnu a každý ráno to na mě hvízdalo, že chce vodu. Hvízdalo to i pak než jsem nalil G12, teď je už klid. Teď bych se pochlubil s tím co mám v plánu. Trysky Motorpal vycházející z 1043, průtok +100% s požadavkem na počet děr, ne jejich průměr-1450 Kč bez daně za kus, budou do 3 měsíců. Sání mi zkracuje kámoš z T4 ACV taky zadara možná vaření bude stát tak 200 Kč. Svody-zaplatím jen část matroše, práce taky nic, budou z nerezu jakože pulzní, všechny větve stejně dlouhý, aby hodnoty ve špičkách měly hezká čísla, to jsem okoukal různě na netu. Svody z TD nechci, koukal jsem na to a moc se mi nelíbí jak to v nich fučí z jednoho válce do druhýho. Turbo 2260V s otáčkoměrem ovládané kontrolérem-mapa tlaku v ř.j. srovnaná na atmosférickej, čidlo zapojené a volně pohozené v motorovém prostoru Ještě seženu náhradní hlavu, aby se v mezičase něco udělalo s kanálama. Vačku pošlu na přebroušení a nitridování za asi 3500 Kč +-. FMIC z audi, waserajnšpricung taky z audi, přídavný budíky na tlak oleje, egt, a O2 taky z audi. Kompresní poměr možná taky půjde trochu dolů.Spojka až začne klouzat, tak Renovak. Něco nafotím a vložím. Kdyby měl někdo nějakou otázku, nápad nebo připomínku, tak sem s tím.
tak hodne stesti , jen tbych si dal cil tak 220kw at to a cenu , a bacha nato me pak klouzal uz i renovak, ale mel neco zasebou u pajina v octe zatim drzi
mvolesko píše:tak hodne stesti , jen tbych si dal cil tak 220kw at to a cenu , a bacha nato me pak klouzal uz i renovak, ale mel neco zasebou u pajina v octe zatim drzi
tak snad bude mit lupo soupere
S předohrabem je to zabitý, to LUPO nepojede nikdo. Nedokážu si představit to co měl Mvole v modrý GIV v předohrabu na běžný ježdění. Docela vopruz s tím předjíždět.
No já vždycky chtěl auto který bude.......ne auto,BESTIE ze který budu mít strach Nepoužitelný na mokru, neustále hrabající vnitřní kolo, volant pevně v rukou jinak v příkopu, prostě prdééél aby s tím byla atd atd.... Audi k tomu měla ještě daleko, byla velká a těžká.
tento projekt podporuju....kdyby byl zajem tak bysme s fajlou mohli nechat vyrobit naky přiruby k hlavě na saní a na vejfuk...když chceš vyrabet ty vejfukovy svody řežou to plasmou
Kámoš pálí paprskem pana Lasera v práci, takže v poho Tady jsou obrázky svodů a tak nějak bych to chtěl já. Kluk co to bude dělat říkal, že to je brnkačka.
žížala píše:No já vždycky chtěl auto který bude.......ne auto,BESTIE ze který budu mít strach Nepoužitelný na mokru, neustále hrabající vnitřní kolo, volant pevně v rukou jinak v příkopu, prostě prdééél aby s tím byla atd atd.... Audi k tomu měla ještě daleko, byla velká a těžká.
Hele křížalo ještě jedno špatný slovo o TVOJÍ audi a budou lítat FACKY!!!!!!